Lifestyle for men

3333Schermata-05-2456426-alle-23.19.41

“It is a man’s world”

Er zijn plenty mogelijkheden voor de vrouw om zich eens laten te verwennen in een spa of met een schoonheidsbehandeling.
Maar waarom niet eens gewoon de volledige aandacht voor de man?

En daar dacht Petra van Roon precies hetzelfde over. De jonge onderneemster heeft de Barbershop geopend in Amsterdam op de Binnen Oranjestraat 24.
“Wij geloven dat elke man tijd nodig heeft voor zichzelf, en wij geloven in de luxe van een goed oud scheermes om te scheren en te trimmen.”

De “behaarde” man kan in deze barbershop kiezen voor verschillende behandelingen, bijvoorbeeld een “Dude” behandeling, waarbij de baard en de snor worden getrimd, of een “Hemmingway” waarbij er naast een scheerbeurt ook nog een heerlijke facial met maskers en massage bij in zit.

Het interieur is ook nog eens stoer met een knipoog naar de jaren twintig. (mede mogelijk gemaakt door architect Ard Hoksbergen.) Koffie, bier en whiskey staan altijd klaar, wat wil een man nog meer.
Op haar site zijn verschillende producten te vinden voor de verzorging van de huid die een must zijn voor de kaptafel van elke de stijlvolle man.

http://www.barbers.nl/

More from Gerline Hornsveld
T-shirt statement
Vroeger pakten we het t-shirt uit de kast om te gaan sporten,...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.