Pre Fall 2013 Fendi

Schermafbeelding 2013-06-21 om 21.42.22

De herfst collecties liggen al weer op ons te wachten. Tja, ik weet het, de zomer is nog niet eens begonnen! Maar we blijven positief:) Erg opvallend is dat Fendi veel bont gebruikt in deze collectie. Zelf ben ik geen voorstander van bont in fashion en al helemaal niet als het gaat om dieren die alleen maar voor hun vacht worden afgeslacht zodat wij een mooi bontje kunnen dragen. Ik vraag me dan ook af welke reacties Fendi op deze collectie gaat krijgen. www.fendi.com De Bont voor Dieren in Nederland zal er zeker niet blij mee zijn. De Bont voor Dieren organiseert elk jaar ‘Dom Bontje van het jaar’ verkiezingen. Vorig jaar werd prinses Maxima verkozen tot Dom Bontje 2012. Ik ben benieuwd wie dit jaar de verkiezing gaat winnen. Zijn er suggesties?

 

Tags from the story
, , , , ,
More from Gerline Hornsveld
Size Diversity
Een aantal shows lieten al modellen zien van verschillende maten, zoals bijvoorbeeld de...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.