Lik mijn wonden

Schermafbeelding 2013-06-23 om 20.02.18
“We are just the way we are and beautiful as we are”
Afgelopen vrijdag werd er voor de Mode Biënnale in Arnhem en in samenwerking met Petra Hartman een modeshow ‘gelopen’ door mensen met een lichamelijke beperking. Verschillende ontwerpers werkten hieraan mee, waaronder Sjaak Hullekens, Hans Ubbink, Romy Kokke, Eva Luna, Gsus en The People of Labyrinths. Felice, één van de modellen van de show, had nooit durven dromen een catwalk te ‘bewandelen’. Ze sloot de show af als bruid, zonder onderbenen op loopkokers, terwijl haar sluier werd gedragen door vier modellen. Naar mijn idee kent mode geen beperking en is het toegankelijk voor iedereen, beautiful as we are!
“Ik wil hun schoonheid laten zien.” Een  kledingwinkel voor gehandicapten is haar volgende stap. ,,Voor mensen met een beperking is het moeilijk om kleding te vinden. Niet alle zaken zijn rolstoeltoegankelijk en daarbij zijn niet alle creaties geschikt. In mijn ontwerp moet iedereen, gehandicapt of niet, leuk en makkelijk kunnen winkelen”, volgens Hartman.

lik+mijn+wonden4
Felicia

lik+mijn+wonden2

 

 

More from Gerline Hornsveld
Sneak the Freak
    Geen hakken maar comfortabele sneakers! Wat fijn dat deze stappers...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.