Jay-Z and Barney’s

Kenny is naast sneaker collecting student event management ook een swanky fashion trend spotter van alles wat young, hip and happening is. Hij reviewt elke blog een nieuwe trend voor Amsterdam Fashion TV.

Jay-Z and Barney’s

Toen ik het hoorde, was ik door het dolle heen.  Jay-Z in samenwerking met Barney’s? Huh?  Wat? Hoe? Maar al gauw realiseerde ik mij dat bijna niets in de muziek- en fashion business ondenkbaar is voor de 43-jarige hip-hop icon. Zo nam hij recent zijn videoclip ‘Picasso baby’ op waar Vogue.com een uitgebreid verslag van deed. Jay-Z zal – naar verluidt – samenwerken met Barney’s voor hun holiday campagne. De vraag is alleen of het merk Rocawear van Jay-Z binnenkort te vinden zal zijn naast Balmain en Saint Laurent, of slaat hij een hele andere weg in? Zoiets als urban chic..?

Ik ben benieuwd. Een ding is zeker, bij Barney’s is Jay-Z aan het juiste adres, want zoals hij zelf rapt in zijn ode song aan Tom Ford van zijn nieuwe album ‘Magna Carta Holy Grail’:  ‘’ I don’t pop Molly I rock Tom Ford ‘’ en laten ze nou net bij Barney’s ook zo gek zijn op Tom Ford.

Tags from the story
,
More from Kenny Vogelaar
‘’ Schoenen zeggen veel over de persoonlijkheid van een mens ‘’ Althans zeiden..
Een wijs persoon zei ooit dat het paar schoenen die iemand draagt...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.