De Nieuw Braziliaanse Levensstijl

De laatste jaren de inkomensgroei en de sociale inclusie hebben gezorgd voor een toename in de consumptie en daar profiteert de luxe sector van. Brazilië wordt niet langer gezien als derde wereld land en als slechts een vakantieland.

Met de hedendaagse groei van de economie zien we dit meer en meer veranderen. Veel internationale bedrijven; met name die gericht op mode, onderzoeken de mogelijkheid om in Brazilië veel geld te verdienen.

De consument is steeds veileisender en vraagt om kwaliteit en moderne producten. Het is daarom geen wonder dat het winkelcentrum JK Iguatemi in São Paulo de grootste diversiteit aan internationaal bekende merken en de beste merken heeft van het hele land.

br1
 
JK Shopping Center (São Paulo) – De grootste mix aan internationale merken
 

Onderzoek heeft aangetoond dat de Braziliaan van tegenwoordig niet meer alleen werkt om te overleven. De mensen willen zich beter kleden, deel willen uitmaken van technische innovaties en daar voorbij willen gaan.

br2

Reizen maakt deel uit van de nieuwe Braziliaanse levensstijl

Met die nieuwe bestedingskracht zoekt de nieuwe Brazilaanse consument naar nieuwe sensaties. Reizen naar andere, onbekende landen maakt deel uit van de nieuwe Braziliaanse levensstijl, die het culturele en sociale leven drukker maakt.

 

 

Tags from the story
More from Agricia Dantas
It’s almost time to Rock in Rio!
Yes, we know; it’s all happening in Rio de janeiro! And in...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.