‘’ Schoenen zeggen veel over de persoonlijkheid van een mens ‘’ Althans zeiden..

Een wijs persoon zei ooit dat het paar schoenen die iemand draagt veel zegt over de persoonlijkheid van degene. En dat geloofde ik zelf ook. Ik keek ook altijd naar de schoenen als ik iemand net ontmoet had en daarmee kon ik dan iemands karakter inschatten. Maar sinds kort ben ik helemaal de weg kwijt..

Laatst was ik aan het surfen op het internet naar een nieuw paar sneakers en kwam tot de conclusie dat tegenwoordig gek nog niet gek genoeg is. Hoe gekker hoe beter, zo zijn er sneakers die beladen zijn met gouden glanzende details en af worden gemaakt door een aantal glimmende studs. Het kan allemaal want niks is meer teveel.

Nou ja, totdat ik dit paar van Rick Owens tegen kwam, toen moest ik toch nog wel even goed kijken. Ik kreeg namelijk een flashback; het paar leek verdacht veel op mijn lichtgevende schoenen die ik droeg toen ik vier was. En dit paar was daar dan de volwassen variant van.

Een week na mijn sneakerjacht op het internet, had ik afgesproken met een vriend van mij in de stad. Hij verscheen in het paar schoenen die mij childhood memories gaven.  Het waren de Rick Owens die nog steeds op mijn netvlies gebrand zaten. Ik dacht nog zo dat ik hem kende..

Hieruit blijkt dat niemand meer te pijlen is op basis van de schoenen die ze dragen. Of is het merendeel van de mens helemaal doorgedraaid en ben ik niet in staat om uit mijn comfortzone te stappen?  Zal ik dan toch maar een paar neongele sneakers aanschaffen?

Ik heb een aantal gave sneakers op een rijtje gezet. Speciaal voor de mannen die toch iets meer bold zijn of wel toe zijn aan sneakers die iets meer spreken dan de zwarte of witte Nike Air Force.

 

 

Van links naar rechts:

Adidas x Jeremy Scott

Giuseppe Zanotti

Missoni

Adidas x Jeremy Scott

Vans

Creative Recreation

More from Kenny Vogelaar
Jay-Z and Barney’s
Kenny is naast sneaker collecting student event management ook een swanky fashion...
Read More
Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.